dimecres, 22 d’abril del 2020

Bon dia,

El servei tècnic de Conselleria m’acaba de confirmar que la plataforma no està oberta encara i que ho estarà en ‘els pròxims dies’. Per tant, us pose en aquest post la resta del treball d’aquesta setmana, ja que estem a dimecres (Si poguéreu accedir a l’Aules, havia creat un curs més bonic, amb tot el treball ben ordenat, una ferramenta perquè podem escriure’ns... un altra setmana serà).


Resumint, el treball setmanal:

- Sessions de Twinkl Go i de ESL Library (que molts/es de vosaltres ja m’han enviat fet, amb fotos de captures de pantalla)

- Fitxa repàs Big Surprise https://drive.google.com/file/d/14ooc3TeMheMIelnwKROjaijeBhwV0-XI/view?usp=drivesdk

- Arts and Crafts:

https://drive.google.com/file/d/16ulS00Bwo1PjCDh546mV9OAY17qGECKj/view?usp=drivesdk

Com les manualitats de plàstica en anglés sempre tenen molt d’èxit i agraden molt a l’alumnat, i ja que és primavera, he buscat una manualitat primaveral de fer papallones.
No cal que imprimiu res! Podeu retallar quadrats de papers de colors (o pintar-los vosaltres) i doblegar-los per fer les ales de les papallones. Podeu provar a fer papallones de diferents tamanys, utilitzant quadrats de paper de diferents mesures. Per al limpiapipes per al cos de la papallona, penseu diferents materials que podeu utilitzar si no en teniu (proveu a utilitzar llana, o a pegar les ales de la papallona en un palet...) Si us falta material, sigau creatius!
Podeu enviar-me fotos de les vostres papallones enviant-me-les al correu electrònic deliaelpinar@gmail.com
Aquesta manualitat està pensada per dos setmanes, aquesta i la vinent, així que no tingau pressa i disfruteu mentres la feu.

Gràcies, un abraç.