divendres, 24 d’abril del 2020

Setmana del 27 al 30 d’abril

Estimat alumnat de sisé:

Estem a divendres i estic organitzant el treball de la setmana vinent. La plataforma Aules encara no està operativa, quan estiga la utilitzarem. De moment continuarem gastant el blog i el correu electrònic per comunicar-nos, com fins ara.


El treball per aquesta setmana és:


- Fitxa de la pel·lícula Vaiana (Moana en anglés, es diu diferent): treballant la cançó ‘Where you are’. Aquesta és la primera sessió que li dediquem a la pel·li, estic treballant en unes fitxes per a vore-la a trossets en anglés i treballar les cançóns. No cal que imprimiu la fitxa si no voleu, podeu vore els videos clicant als enllaços, i per emplenar els buits en la cançó podeu escriure en la llibreta les paraules en el ordre que apareixen en la lletra de la cançó.

 https://drive.google.com/file/d/1JN2-dOHyUXXvTIh-wE68HG6SD_JEySgL/view?usp=drivesdk


- ESL Library: La tasca d’aquesta setmana és de repàs sobre el Present Continuous o Present Progressive, que utilitzem quan parlem d’algo que està ocurrent ara i es fa amb el verb to be i el verb amb ing  ( per example: I am running, you are running, she/he/it is running, we are running, you are running, they are running) https://esllibrary.com/students/sign_in


- Video Sorpresa: Després de vore aquest video, contesteu a la pregunta del final del video en el meu correu electrònic (deliaelpinar@gmail.com): What have you been doing at home? Què heu estat fent vosaltres a casa? https://www.youtube.com/watch?v=L_5pgsYxY_s&feature=youtu.be
Podeu vore’l sense subtítols i amb subtítols en anglés.

- Arts and Crafts: Acabeu la tasca de la setmana passada.

Gràcies pel vostre treball d’aquesta setmana. Espere rebre els vostres emails amb la resposta a la pregunta del video sorpresa (conteu-me si us ha agradat, per favor) i aviseu-me quan acabeu l’ESL Library i així podré entrar a corregir les vostres activitats.

M’enyore molt de vosaltres. Un abraç fort, cuideu-vos molt!